Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، هیئت دولت در جلسه بعدازظهر یکشنبه به ریاست حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری و در اجرای تکلیف مقرر در تبصره (۱) ماده (۳) قانون برگزاری مناقصات، نسبت به تعین نصاب معاملات در سال ۱۴۰۰ اقدام کرد.

بر اساس مصوبه هیئت وزیران، نصاب معاملات کوچک تا سقف مبلغ ۶۵۰ میلیون ریال، معاملات متوسط (معاملات با مبلغ بیشتر از سقف معاملات کوچک) تا سقف ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و معاملات بزرگ با مبلغ برآورد اولیه بیش از ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، تعیین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لازم به ذکر است، نصاب معاملات تعیین شده، به مواردی که معامله به صورت مزایده انجام می‌شود، تسری می‌یابد.

اصلاح آئین نامه اجرایی قانون بیمه‌های اجتماعی قالیبافان، بافندگان فرش و شاغلان صنایع دستی شناسه دار

هیئت وزیران همچنین در جلسه امروز به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی و به موجب مصوبه هیئت مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار، با اصلاح «آئین نامه اجرایی قانون بیمه‌های اجتماعی قالیبافان، بافندگان فرش و شاغلان صنایع دستی شناسه دار» موافقت کرد.

براساس اصلاحیه مذکور، شرط تمدید مدرک کارت مهارت فنی از فهرست مدارک درخواستی سازمان تأمین اجتماعی حذف شد.

موافقت دولت با واردات کالا از بازارچه‌های مرزی در استان سیستان و بلوچستان

هیئت وزیران با پیشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت مبنی بر مجوز واردات کالاهای پاکستانی تا سقف یکصد میلیون دلار از بازارچه‌های مشترک مرزی میرجاوه، کوهک و پیشین واقع در مرز استان سیستان و بلوچستان و کشور پاکستان برای عرضه به صورت خرده فروشی در محوطه بازارچه موافقت کرد.

واردات کالاهای مذکور، مطابق با فهرست تعیین شده در کارگروه ماده (۱۲) قانون ساماندهی مبادلات مرزی و به شرط عمل متقابل مجاز خواهد بود.

لایحه موافقتنامه همکاری‌های امنیتی و انتظامی بین ایران و قرقیزستان

هیئت وزیران در ادامه، موافقتنامه همکاری‌های امنیتی و انتظامی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری قرقیزستان را مشتمل بر یک مقدمه و (۱۲) ماده تصویب و اجازه مبادله اسناد آن را صادر کرد.

موافقت دولت با تعدادی از مصوبات شورای عالی مناطق آزاد تجاری – صنعتی و ویژه اقتصادی

در ادامه جلسه، هیئت وزیران با ۱۳ مورد از مصوبات شورای عالی مناطق آزاد تجاری – صنعتی و ویژه اقتصادی موافقت کرد.

بر این اساس مصوبات مربوط به واگذاری زمین به اداره ثبت اسناد و املاک کیش جهت احداث ساختمان اداری، اصلاح اساسنامه‌های سازمان‌های مناطق آزاد تجاری – صنعتی، طرح‌های جامع مناطق ویژه اقتصادی کازرون، بانه، کاوه، شهرکرد، دامغان، دوغارون، فرودگاه پیام، اصلاح محدوده و طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی کاوه، تدقیق محدوده منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در قسمت‌های (۱) و (۲)، اصلاح محدوده منطقه ویژه اقتصادی سیستان (رامشار) و تعیین محدوده منطقه ویژه اقتصادی فرودگاه امام خمینی (ره) و منطقه آزاد تجاری فرودگاه امام خمینی (ره)، به تصویب رسید.

اعلام نظر دولت درخصوص تعدادی از طرح‌های نمایندگان مجلس

هیئت دولت در ادامه، ضمن اعلام نظر درخصوص تعدادی از طرح‌های نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نمایندگان خود را برای بررسی موضوعات مربوط تعیین کرد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۲۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال نیازی به واردات گندم نداریم

عطااللّه هاشمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزارتن گندم از کشاورزان خریداری شده است.

به گفته او، براساس قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل گندم به مراکز خرید، وجه گندم باید به حساب گندمکاران واریز شود که متاسفانه با گذشت ۲۴ ساعت از تحویل، ریالی به کشاورزان پرداخت نشده است.

هاشمی ادامه داد: بنابر آمار تاکنون میزان خرید تضمینی گندم نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۳۰۰ هزارتن رشد داشته است، اما تا پایان اردیبهشت می توان آمار دقیق خرید را اعلام کرد.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه بی توجهی به اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم بزرگترین تهدید امنیت غذایی کشور محسوب می شود، افزود: عدم تحویل جایزه گندم و اصلاح قیمت با شعار سال و برنامه امنیت غذایی سازگار نیست  و به ضرر تولید داخل تمام می شود.

او با بیان اینکه امسال در تولید گندم به خودکفایی کامل می رسیم، گفت: برآوردها حاکی از آن است که با استمرار شرایط مساعد بارش، تولید گندم به بالای ۱۴ میلیون تن و خرید تضمینی بالای ۱۲ میلیون تن برسد. ناگفته نماند که تحقق این امر منوط به اصلاح قیمت گندم و پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • بررسی مصوبات پیشنهادی صنعتی مازندران برای سفر دولت
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • لزوم اجرای وعده صادق اقتصادی در کشور
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • کشف مواد افیونی در مرز‌های جنوبی سیستان و بلوچستان
  • موافقت باشگاه استقلال با درخواست ویژه نکونام برای طرفداران
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالا‌ها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده